Rib Eye en andere braadstukken uitgelegd

Biefstuk

Rib Eye en andere braadstukken uitgelegd

Het riboog is een goed gedefinieerde snede van het onderste deel van het stuur richting de nek. Het riboog is het gedeelte dat zich nabij de nek naar de buik bevindt. Dit stuk vlees wordt beschouwd als een zeer goede snit voor ossenhaas en andere stukken vlees. Het vlees van het riboog wordt beschouwd als zeer mals, vochtig en zeer geschikt om mee te koken.

Rib-eye steak wordt op verschillende manieren gekookt, afhankelijk van waar het stuk vlees vandaan komt. In het geval van een rib-eye-braadstuk, wordt de biefstuk aan de kook gebracht en vervolgens wordt een schep vloeistof of een mes in het midden van de biefstuk gestoken Home – Cool to Meat You | Eerlijk & Smaakvol. Hierdoor stromen de sappen en wordt de biefstuk bruin en goed geroosterd van binnen voor een bijna verbrande biefstuk. Dit soort biefstuk kan worden gekookt met een stuk witte wijn of boter.

Het derde type gebraad is het gebraad van rucola. Het rucolagebraad wordt een nacht gemarineerd in vloeistof inclusief citroensap, zout en peper. 'S Ochtends wordt dit type biefstuk bereid door het in een pan te bakken, te bakken en een lichte, droge wrijving te gebruiken voor de smaak en afwerking. Een mooie, bruine, goudbruine biefstuk met milde uiensmaken is het beste, en de biefstuk moet worden gekruid met een olie met neutrale smaak om de smaak te verzegelen.

Klik hier: CoolToMeatYou.nl