Koop Bitcoin met bankoverschrijvingen en de virtuele uitwisselingsmarkt

 Bitcoin kopen en verkopen doet u bij Bitcoin Meester In dit artikel zal ik u uitleggen hoe Bitcoins met creditcards en betaalpassen te kopen, met behulp van een speciale website die Bancontact wordt genoemd. Bancontact is een online bankplatform waarmee u aankopen kunt doen met uw creditcard of bankpas van overal ter wereld, en het is volledig veilig en veilig. Ik ga je in een klein geheimje laten – als je een goed verkopersaccount hebt met een grote creditcardprocessor zoals Visa, Mastercard of Discovery, dan kun je bitcoins met deze accounts van internet kopen. Ik zal u ook uitleggen hoe u deze bitcoins via het Bancontact-systeem naar uw eigen bankrekening kunt overdragen.

Dus, wat ga je doen als je Bitcoins wilt kopen met je creditcard of bankpas? Er zijn hier twee opties. U kunt een externe service zoals Paypal gebruiken of u kunt een directe bankoverschrijving van uw bank gebruiken. U hebt uw privésleutel, uw publieke sleutel en uw details van uw verkopersaccount nodig om een succesvolle bankoverschrijving te voltooien. Wanneer u een externe service zoals Paypal voor betaling gebruikt, zet u uw veiligheid in het risico, omdat de andere persoon de controle over uw account kan nemen en fondsen naar hun eigen adres kunnen overbrengen.

Een andere manier om bitcoins te kopen met creditcards en debetkaarten is om aan te melden bij veel kleine stortingen uit verschillende bedrijven.

Deze bedrijven leveren u uw eigen privésleutel, uw publieke sleutel en uw Merchant-accountgegevens. Dit proces gebeurt zelfs 12 uur wachten als u serieus bent. Je kunt je aanmelden met veel kleine stortingen elke dag, en zolang je geen van de algemene voorwaarden van deze bedrijven schendt, kunt u verwachten dat uw account dagelijks met echt geld wordt gecrediteerd.

Een andere manier om bitcoins te kopen met bankoverschrijvingen is om deel te nemen aan de virtuele uitwisselingsmarkt. Veel mensen hebben gehoord over de virtuele uitwisselingen, maar ze worden alleen gebruikt door beleggers die een aantal diepe zakken en veel tijd aan hun handen hebben. Om deel te nemen aan de Virtual Exchange-markt, moet u een account openen, een openbare sleutel van de verkoper maken en een koper publieke sleutel maken. Nadat u dit hebt gedaan, kunt u vervolgens een handelshandel maken en als het eenmaal is bevestigd, kunt u uw bitcoins naar het adres van de ontvangers overbrengen.

De virtuele uitwisseling is een goede manier om winst te maken wanneer u Bitcoins koopt en verkoopt, maar het is niet iets dat u volledig moet vertrouwen en op elke dag kunt vertrouwen.

Als u geïnteresseerd bent in het leren hoe u bitcoins met bankoverschrijvingen kunt kopen en geïnteresseerd bent in deelname aan de virtuele uitwisseling, moet u de volgende paragrafen lezen. Er zijn eigenlijk veel verschillende plaatsen die je kunt gaan om deze informatie te krijgen. Hoewel velen van hen betrouwbaar zijn, zijn er enkele die minder dan eerlijk zijn en uiteindelijk u zullen beroven. We gaan twee verschillende soorten plaatsen bespreken waar u informatie kunt vinden over hoe u Bitcoins koopt en ze zijn: het eerste type is een website en het tweede type is een echte fysieke locatie.

Als u wilt deelnemen aan de markt, moet u uw onderzoek op een website beginnen. Als u al een verkopersaccount of uw bankrekening hebt, kunt u die vervolgens gebruiken om een Public-sleutel van een verkoper in te stellen en vervolgens uw bitcoins te kopen van een van de bestaande marktplaatsen of van een specifieke leverancier. Deze methode is niet het meest efficiënte of effectieve, maar het is zeker het gemakkelijkst. Als u op zoek bent naar een snelle contant geld, kunt u ook overwegen om uw munten te kopen met behulp van uw bankpas of een creditcard.

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester